Palvelut

Lapin Fysioterapia350

 

 

Ruokavaliota koskevat ohjeet ovat olennainen osa terveydenhoitoa. Laadukkaan ravinnon avulla pidämme itsemme suorituskykyisinä, vastustuskykyisinä ja kaikin puolin hyvinvoivina.  Ravintoneuvonta on oivallinen mm. painon hallinnassa, kuntoilun aloittamisessa / kehittämisessä ja urheilussa. Henkilökohtaisen ravintopäiväkirjan avulla koostamme oikeanlaisen yksilöllisen ruokavalion ja siihen liittyvän ohjauksen, neuvonnan ja energiankulutuksen seurannan avulla kannustaa elämänhallintaan. Tämä kaikki räätälöidään tarpeidesi mukaisesti. 

Lapin Fysioterapia350

 

 

 

 

Korvakynttilöiden hoito perustuu korvaan syntyneen alipaineen vaikutukseen ja liekin lepattelun seurauksena tärykalvon värähtelyyn. Nämä saavat aikaan kehossa miellyttävän lämmön tunteen ja kevyen olon korvassa ja otsan- ja nenän sivuonteloissa. 

 

Lapin Fysioterapia350

 

 

 

 

Testit ja mittaukset ovat hyviä mittareita kuntotason selvittämiseen ja seurantaan. Niiden avulla saadaan paremmat ja yksilöllisemmät lähtökohdat hoidon ja kunnon suunnittelussa. Lapin Fysioterapiassa on käytössä mm. polkupyöräergometri sekä laaja valikoima lihaskuntotestejä ja fysioterapeuttisia mittareita.


 

Lapin Fysioterapia350 

 


Hemmotteluhoidoissa keskitytään hyvinvointiin sekä psyykkisesti että fyysisesti. Hoidot tarjoavat rentoutuneen, rauhoittuneen ja hyvinvoivan kehon. Lapin Fysioterapiassa on saatavilla intialaista päähierontaa, aromaterapiaa erilaisilla tuoksuöljyillä ja Hot-Stone lämmin/kylmä kivihierontaa. 
Lisää artikkeleita...