yksilöterapia

Lapin Fysioterapia350 

 


Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat yleisin vaiva sairauspoissaoloille ja työkyvyttömyyden aiheuttaja Suomessa.Tämän vuoksi suurin osa yksilöterapiaan hakeutuvista asiakkaista onkin tules-asiakkaita. Yksilöterapiassa asiakas otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja pyritään löytämään paras mahdollinen hoito oireiden lievittämiseksi ja niiden aiheuttajan selvittämiseksi. Hoitokeinoina käytetään mm. hierontaa, toiminnallista terapiaa, kinesioteippausta, lämpö- ja kylmähoitoja, sähkökipuhoitoja, akupunktiota ja refleksologiaa. Lisäksi asiakkaitamme ohjataan ja aktivoidaan omatoimiseen harjoitteluun kotona ja näin pyritään ehkäisemään asento- ja rasitusperäisiä kipuja. 

Lapin Fysioterapia350BOBATH- TERAPIA

 

Fysioterapeutti Jaana Leminen- Lahdenperä on ERIKOISTUNUT mm. BOBATH- TERAPIAAN.

Bobath- terapia on ongelmanratkaisutapa, jonka avulla voidaan arvioida ja hoitaa ihmisiä, joilla on keskushermoston vaurioista johtuvia toimintahäiriöitä, liikkeiden ja liikkumisen häiriöitä tai asennon hallintaan liittyviä vaikeuksia. Muun muassa neurologisia ongelmia hoidetaan Bobath - terapiaa hyödyntäen.

Lisäksi pyrimme keskittymään ja lisäämään reumakoulutuksia. Näin pystymme paremmin ja asiantuntevammin palvelemaan mm. sopimusasiakkaita.