Palvelut

Lapin Fysioterapia350 

 


 

 

Kotikäyntejä järjestetään ensisijaisesti veteraanikuntoutujille, vaikeavammaisille, lapsille ja muille, joiden toimintakyky estää liikkumisen ja fysikaaliseen saapumisen. Suurin osa Lapin Fysioterapian kotikäyntiasiakkaista koostuu neurologisista Kelan vaikeastivammaisista ja veteraanikuntoutujista. Kotikäynnit ovat aina sopimuskohtaisia. 

Lapin Fysioterapia350 

 


Allasterapiassa hyödynnetään veden vastusta/nostetta niin toiminnallisesta näkökulmasta katsottuna kuin lihaskunnon edistämisessä ja palautumisessakin. Vedessä liikkuminen ei ole niveliä kuormittavaa ja sopii näin hyvin esim. reuma- ja nivelsairauksista kärsiville. Lapin Fysioterapia hyödyntää kaupungin ja Urheiluopiston allaspalveluita. Allasterapiaa voidaan järjestää lääkärin lähetteen kautta sekä ilman. 

Lapin Fysioterapia350 

 


Erilaisia ryhmiä ja luentoja järjestetään Lapin Fysioterapian toimesta sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä hoitolaitoksessa ei ole meneillään erillisiä ryhmiä. Lähiympäristö tarjoaa kuitenkin kattavan valikoiman erilaisia ryhmiä jokaisen makuun. 

Lapin Fysioterapia350 

 


Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat yleisin vaiva sairauspoissaoloille ja työkyvyttömyyden aiheuttaja Suomessa.Tämän vuoksi suurin osa yksilöterapiaan hakeutuvista asiakkaista onkin tules-asiakkaita. Yksilöterapiassa asiakas otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti ja pyritään löytämään paras mahdollinen hoito oireiden lievittämiseksi ja niiden aiheuttajan selvittämiseksi. Hoitokeinoina käytetään mm. hierontaa, toiminnallista terapiaa, kinesioteippausta, lämpö- ja kylmähoitoja, sähkökipuhoitoja, akupunktiota ja refleksologiaa. Lisäksi asiakkaitamme ohjataan ja aktivoidaan omatoimiseen harjoitteluun kotona ja näin pyritään ehkäisemään asento- ja rasitusperäisiä kipuja. 

Lapin Fysioterapia350BOBATH- TERAPIA

 

Fysioterapeutti Jaana Leminen- Lahdenperä on ERIKOISTUNUT mm. BOBATH- TERAPIAAN.

Bobath- terapia on ongelmanratkaisutapa, jonka avulla voidaan arvioida ja hoitaa ihmisiä, joilla on keskushermoston vaurioista johtuvia toimintahäiriöitä, liikkeiden ja liikkumisen häiriöitä tai asennon hallintaan liittyviä vaikeuksia. Muun muassa neurologisia ongelmia hoidetaan Bobath - terapiaa hyödyntäen.

Lisäksi pyrimme keskittymään ja lisäämään reumakoulutuksia. Näin pystymme paremmin ja asiantuntevammin palvelemaan mm. sopimusasiakkaita.